Wie zijn wij?
logo puur b
Wasocub keukens
Logo  Festico
No 37
Figaro

RWL-event radio

WIE ZIJN WIJ?


RWL, Radio Waasmunster lokaal of... Lokale radio Waasmunster. Hoe het begon begin jaren 80. Eén van de eerste lokale radio's in het Waasland, nu een kleine 40 jaar geleden opgehouden met uitzenden. Twee dagen na de brief. De brief met het negatieve advies, zoals men dit toen noemde. Geen zendvergunning voor ons. De lol was eraf als het had gemogen...


Een nieuw project stond op stapel waardoor RWL opnieuw (eventjes) 100u herleefde! Pasen en jaarmarkt 2014 werd onvergetelijk voor veel Waasmunsternaars en medewerkers.

Eenmalig denkt u? Vergeet het maar!

We breidde er een vervolg aan... (het was veel te plezant!)


WIE ZIJN WE NU ECHT?


RWL, Radio Waasmunster (lokaal of...) Liberty... Veel van onze toenmalige medewerkers waren merendeel gepassioneerde, oudere medewerkers die er nu, 40 jaar later, spijtig genoeg er niet meer bij zijn. Dus hadden wij het idee om alle Waasmunsterse medewerkers van onze toenmalige "concurrent" én waar merendeel van onze medewerkers na de stopzetting van RWL aan de slag gingen, OOK nog eens de kans te geven hun "oude" hobby te laten herbeleven.

Het beviel ons en hen zo goed dat zij en nog anderen, die er het eerste jaar er niet bij waren, opnieuw present waren voor de uitzendingen in september 2015 tergelegenheid van Vestjeskermis.

In 2016 werd   uitgezonden  van uit de Stationsstraat van Waasmunster, 2017 waren we te gast met onze mobiele studio in  Sombeke en de Ruiter,  2018 Vierschaarfeest & 10-Miles van Waasmunster en in 2019 opnieuw jaarmarkt van Waasmunster.

2020, een geval apart! We zouden live uitzenden vanuit de showroom van Garage Van Goethem. De Covid19 perikelen beslistten er anders over... Géén Vestjes en Molenkes kermis en ook geen Studio dRie (wegens wegwerkzaamheden in de Neerstraat). Studio4 dan maar (tuinhuis van Rie) én op de laatste dag van de fm-uitzendingen: "studio kermis" in de (voor-) tuin!

Beluister RWL radio via internetradio of pc:

              Of Media Player:

VIA SMARTPHONE:

Vroeger op het oud vliegplein...


...Bij ons aller José Poppe, onze toenmalige oudste medewerkster en onze lokale Lutgarde Simoens. 


Wie eventueel nog meer foto's van toen heeft, mag deze zeker doorsturen naar ons.

Copyright 2020 © All Rights Reserved RWL-event.