Wie zijn wij?

RWL-event radio

WIE ZIJN WE NU ECHT?

 

RWL, Radio Waasmunster (lokaal of...) Liberty... Veel van onze toenmalige medewerkers waren merendeel gepassioneerde, oudere medewerkers die er nu, meer dan 30 jaar later, spijtig genoeg er niet meer bij zijn. Dus hadden wij het idee om alle Waasmunsterse medewerkers van onze toenmalige "concurrent" én waar merendeel van onze medewerkers aan de slag gingen, OOK nog eens de kans te geven hun "oude" hobby te laten herbeleven.

Het beviel ons en hen zo goed dat zij en nog anderen, die er het eerste jaar er niet bij waren, opnieuw present waren voor de uitzendingen in september 2015.

2016 werd uitgezonden van uit de Stationsstraat van Waasmunster.

2017 waren we te gast met onze mobiele studio in Sombeke en de Ruiter want daar hadden ze ook iets te vieren!

Foto's en verslagen vind je terug op onze Facebookpagina!

WIE ZIJN WIJ?

 

RWL, Radio Waasmunster lokaal of... Lokale radio Waasmunster. Hoe het begon begin jaren 80. Eén van de eerste lokale radio's in het Waasland, nu meer dan 30 jaar geleden opgehouden met uitzenden. Twee dagen na de brief. De brief met het negatieve advies, zoals men dit toen noemde. Geen zendvergunning voor ons. De lol was eraf als het had gemogen...

 

Een nieuw project stond op stapel waardoor RWL opnieuw (eventjes) 100u herleefde! Pasen en jaarmarkt 2014 werd onvergetelijk voor veel Waasmunsternaars en medewerkers.

Eenmalig denkt u? Vergeet het maar!

We breien er een vervolg aan!!! (het was veel te plezant!)

 

Vroeger op het oud vliegplein...

 

...Bij ons aller José Poppe, onze toenmalige oudste medewerkster en onze lokale Lutgarde Simoens. Zij woont momenteel in het Heuverveld Waasmunster.

Copyright 2017 © All Rights Reserved RWL-event.